GYIK


1.

Mi az olcsorepulojegyek.hu?

Az Olcsó Repülojegyek hatékony és speciális eszköz repülőjegyek és szállodák keresésére, amely végigfut a legfontosabb utazási webhelyeken. Az Olcsó Repülojegyek megtalálja az interneten fellelhető legjobb kínálatokat száznál is több webhelyről. Egyetlen kattintással az Olcsó Repülojegyek megtalálhatja az elérhető legjobb járatokat, legyen az olcsó vagy hagyományos légitársaság vagy akár utazási iroda. Az Olcsó Repülojegyek előnye, hogy egyetlen kereséssel megtalálja az összes rendelkezésre álló lehetőséget egy adott úton. Az Olcsó Repülojegyek időt és pénzt megtakarítva másodpercek alatt megtalálja azt, amit egyébként csak órák alatt.

2.

Árulnak jegyeket?

Az Olcsó Repülojegyek nem árul semmit. Az Olcsó Repülojegyek nem utazási iroda. Egyszerűen csak az üdülések és jegyek eladóinak és vásárlóinak találkozási helye. Az Olcsó Repülojegyek egy helyen, áttekinthetően jeleníti meg az üzemeltetők és légitársaságok minden rendelkezésre álló kínálatát és azok árát. Ez után átirányítjuk Önt a társaságok weboldalára, hogy ott olyan jegyet foglalhasson magának, amely a leginkább megfelel az igényeinek. Semmiféle jutalékot vagy díjat nem kérünk ezért. Miután összehasonlította a kínálatokat és kiválasztotta az igényeinek leginkább megfelelőt, az illető üzemeltető feldolgozza a jegyfoglalását és vásárlását.

3.

Kell fizetni az olcsorepulojegyek.hu használatáért?

Az Olcsó Repülojegyek használata teljesen ingyenes, és a megjelenített árak a kínálatot tevő társaságok saját oldalain található árakkal azonosak. Minden vásárlási megegyezés ugyanazon az áron valósul meg, mintha az eredeti webhelyen történne. Az Olcsó Repülojegyek egyetlen fillérrel sem növeli az oldalainkon található árat.

4.

Mire jó a Repülőjegyek összehasonlítása eszköz?

Az Olcsó Repülojegyek elküldi keresési feltételeit a mi hatékony utazási információkat tartalmazó adatbázisunkba, ezután összegyűjtjük a keresett információkat, és egy oldalon megjelenítjük önnek. Itt összehasonlíthatja az árakat, és kiválaszthatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelő konkrét kínálatot. Ha kiválaszt egy repülőjegyet vagy szállodát, Kap tőlünk egy hivatkozást az üzemeltető eredeti oldalára, ahol elvégezheti a foglalást.

5.

Hogyan működik az Olcsójegy-kereső eszköz?

Az Olcsó Repülojegyek jegykereső lehetővé teszi, hogy hasznosítsa több ezer felhasználó munkájának eredményét, akik az oldalt Ön előtt felkeresték. Webkiszolgálóink előző keresések százezreit tárolják, amelyek segítségével egyetlen pillanat alatt megtalálja a piacon fellelhető legjobb ajánlatokat. Ha az indulási és érkezési dátuma rugalmas, az Olcsó Repülojegyek egy áttekinthető havi grafikonon ábrázolja az egyes napokra érvényes legjobb árakat, amelyen gyorsan felmérheti az utazásához legmegfelelőbb napokat. Az Olcsó Repülojegyek ezután lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással frissítse az előző felhasználók által talált árakat. Fontos tudni, hogy a Repülőjegyek összehasonlítása eszközzel ellentétben a Jegykereső nem valós időben keresi a jegyárakat. Az előző keresések eredményeit tárjuk Ön elé, amelyeket rendszeresen frissíteni kell, hogy aktuális eredményeket kapjunk.

6.

Mire jó a Kombinált utazás összehasonlítása eszköz?

Ha az Olcsó Repülojegyek Kombinált utazás összehasonlítása eszközre kattint, összehasonlíthatja a különböző utazási módokhoz tartozó jegyárakat az adott úton.

7.

Miért találok más árat, mint az üzemeltető oldalán?

Az Olcsó Repülojegyek a webes keresőprogramokhoz hasonlóan végigfut az üzemeltetők oldalain. A megjelenített árak a légitársasággal vagy az üzemeltetővel történő egyeztetés pillanatában érvényesek, de sajnos az utazási árak gyorsan változhatnak, főleg az indulást vagy a bejelentkezést megelőző napokban. Annak ellenére, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy garantálhassuk az általunk megjelenített árak és adatok helyességét, a üzemeltetők webhelyének vagy oldalának a megváltozásakor átmenetileg hiba léphet fel az árak és adatok szolgáltatása során. Ha eltérést talál a(z) Olcsó Repülojegyek oldalon és az üzemeltetők bármelyikének eredeti webhelyén feltüntetett árak között, kérjük, tájékoztasson bennünket.