Honnan: 
 
Hová: 
 
Indulás dátuma:
Visszatérés dátuma: 
Pénznem:
Felnőttek:
Gyerekek:
Csecsemők:
KERESÉS

Felhasználási feltételek

Üdvözöljük! Az olcsorepulojegyek.hu a Vuelos Baratos Ltd. tulajdonában és üzemeltetetésében áll.
Az olcsorepulojegyek.hu egy keresőprogram repülőjegyek és szállás keresésére. Nem árulunk jegyeket. Lehetővé tesszük, hogy felhasználóink gyorsan és egyszerűen összehasonlíthassák a különböző szolgáltatók által kínált jegyek és szállások árát.
A webhelyet és a benne foglalt információkat azzal a feltétellel használhatja, hogy elfogadja a jelen felhasználási feltételeket. Ha nem fogadja el ezeket, ne használja a szolgáltatásainkat.
Az általunk nyújtott információk informatívak, és kizárólag személyes, nem üzleti jellegű használatra bocsátjuk a rendelkezésére. A webhelyen található információk gyűjtése és megjelenítése során megteszünk minden ésszerű erőfeszítést, és igyekszünk biztosítani, hogy az oldalainkon megjelenő árak és adatok a lehető legaktuálisabbak és legpontosabbak legyenek. Nem garantálhatjuk viszont az oldalainkon fellelhető adatok pontosságát, és nem vállalhatunk semmilyen felelősséget az ezekből kifolyó lépésekért és döntésekért.
A webhely hivatkozásokat tartalmaz harmadik felek által üzemeltetett oldalakra. Ezek a webhelyek nincsenek az ellenőrzésünk alatt, és nem felelünk az azokon található tartalomért, és nem vállalunk semmilyen, az ezekből a tartalmakból fakadó kötelezettséget.